Mantra's

Yoga mat

Maak kennis met de kracht van de vedische zang of het zingen van mantra's.

Vedische zang of mantra zingen is een eenvoudig en krachtig middel om aan onze persoonlijke ontwikkeling te werken. De Veda's worden gereciteerd. Al altijd.

Deze zeer oude teksten in sanskriet handelen over de relatie van de mens met het universum, over de zoektocht naar het Absolute, geven reflecties over de kosmos, over de sociale en individuele verantwoordelijkheden. Ze bevatten geen dogma's maar het zijn teksten gebaseerd op tolerantie.

Drie noten volstaan om zonder moeite binnen te treden in een wereld van rijke vibraties met een oneindige kracht en diepgaande effecten op verschillende niveaus:

Fysisch : werkt op de spraakorganen, de heroprichting van de wervelkolom, versterken van de buikspieren en brengt de ademhaling in harmonie.

Mentaal : brengt vreugde, kalmeert en stabiliseert, ontwikkelt het geheugen, verbetert de mondelinge expressie en communicatie.

Spiritueel : de grootste kracht van de Vedische zang zit in 'het in verbinding komen met het intiemste van onszelf', waar de levensenergie trilt.

De sessies staan open voor iedereen!

Ervaringen